donderdag 12 september 2013

De mooie zomer van 2006

De zomer van 2006

Hallo allemaal.
Het is alweer een tijd geleden dat we hier wat melden, maar eigenlijk heeft Anne Jan niets meer te melden volgens hem.                                                                                                                   
Anne Jan gaat weer naar school waar hij de meeste lessen bezoekt. Natuurlijk was het moeilijk voor hem om na bijna 6 maand weer naar school te gaan en ook wel wat eng, want hij loopt daar met z’n petje op. Maar het ging na de eerste dag zo goed, alles en iedereen was nog het zelfde, dat hij de volgende dag zelf weer op de fiets is gestapt (10 km heen en ook weer terug). Petje af voor hem. Ze hadden ook meteen een tussen uur en zijn meteen het dorp in geweest heerlijk toch voor hem om er zo weer tussen te zitten.  Thuis lijkt nu alles weer zoals voorheen, ook ik José ben met Pinksteren weer begonnen met werken, lekker zo’n kleine baby verzorgen in plaats van zo’n grote vent:). In Groningen hebben we nog een goed gesprek gehad met de oncoloog over hoe alles gegaan was en hoe het nu verder gaat.                                                                                                
Anne Jan wordt om de 6 weken in Almelo gecontroleerd, te beginnen volgende week en op 1 september krijgt hij weer een beenmergpunctie en een hartecho (ivm eventuele gevolgen van de chemo)                                                                                                                                    
Anne Jan doet alles weer en heeft laatst al mee gedaan op de voetbal met het 6 tegen 6 toernooi. volgend seizoen gaat hij ook weer gewoon met de competitie meedoen. Hij heeft daar nu al zin in.   Vrijdag heeft hij bij goed weer zijn ballonvaart, tussen 19.45 en 20.15 gaat hij de lucht in vanaf het Hulsbeek bij Oldenzaal (parkeerplaats 2). Zondag heeft hij ook nog een leuke dag ,dan mag hij namelijk naar de vliegbasis Twenthe waar een speciale rally wordt gehouden in onder anderen Ferrari’s en dat soort auto’s, de rest wordt een verrassing. Toch fantastisch wat men doet voor deze kinderen, en wij gaan daar dus gewoon lekker van genieten.
We zullen proberen hier zondag een verslag van te geven en daarna denken we dat deze site zijn goede tijd heeft gehad. Voor Anne Jan is het over en klaar en zo proberen we ook verder te gaan. wel willen we iedereen bedanken voor de berichtjes en de vele vele kaarten die Anne Jan en wij hebben gekregen, vooral die weken in Groningen deden ze ons heel erg goed. En natuurlijk al die cadeautjes die Anne Jan heeft gehad inclusief alles wat in dat mooie varken ging en bloemen enz. Anne Jan en Martine zijn nu aan het kijken voor een reisje naar Rome, want ja Anne Jan wil vliegen en heeft het geld er voor, en hij gaat  ervan genieten.
tot ziens en de groetjes van ons allemaal, Benny José Martine AnneJan en Maureen.
·         http://0.gravatar.com/avatar/cd7ecfc4101a0213bbbdea31da100722?s=36&d=http%3A%2F%2F0.gravatar.com%2Favatar%2Fad516503a11cd5ca435acc9bb6523536%3Fs%3D36&r=G
·         19 June 2006
By annejansmeijers on 20:03
·          
·          
Hallo allemaal.
We hebben een super weekend. Anne Jan had vrijdag avond zijn ballonvaart samen met Jimme. Tegen half negen zijn ze ‘s avonds opgestegen in Oldenzaal en 1 uur en 20 minuten later zijn ze weer geland bij Rossum. Helaas was er niet zoveel wind, dus ze kwamen niet zo ver maar het was wel heel leuk. Bij de doop achteraf kreeg Anne Jan de titel Hertog van Oldenzaal-Hulsbeek tot Rossum. Kortom voor ons Hertog Jan :)
Vanmorgen waren we vroeg op om op tijd naar de vliegbasis te gaan voor de Good-Cause Rally. Georganiseerd door Kans voor een Kind. Wat Anne jan echter niet wist was dat hij opgehaald werd met een super mooie Ferrari en onder begeleiding van een motor agent naar vliegbasis Twenthe werd gebracht. Dit alles werd gefilmd door Willy Oosterhuis van RTV-OOST. Voor we vertrokken hebben we eerst even koffie gedronken en is Anne Jan verteld wat er ging gebeuren, ook heeft Willy Anne Jan en ons geïnterviewd.              Eenmaal op de vliegbasis werd ons duidelijk wat het inhield dat Anne Jan specialgast was. Wij mochten ook op de basis zelf komen, en niet zoals de andere ouders achter het hek (op het terras) komen. Er kwam een speciale gast per helikopter en Anne Jan mocht deze persoon verwelkomen met een bloemetje!!! Toen de helikopter lande waren we wel heel benieuwd wie er van het koningshuis in zou zitten al hoorden we links en rechts wat gesmoes over Maxima. Maar goed Anne Jan heeft haar netjes het bloemetje overhandigd en liep netjes naast haar terug van het platform af. Echter het was niet Maxima wat Anne Jan wel dacht want ze praatte ook zo met een accent, MAAAAR haar look-a-like was Hij heeft wel gevoeld dus hoe het is naast haar te lopen en wat waren we trots op onze grote kerel!! Daarna mochten de bolides een warming-up doen en uiteraard mocht Anne Jan weer met zijn chauffeur mee. Daarna werden alle bolides opgesteld en mochten de kinderen een auto uitzoeken om in mee te gaan. Ook Anne Jan koos nu een andere auto.                                                                                                                                       vlak voor de start kwam iemand van de organisatie zeggen dat er nog een plaats over was en Jimme en Maureen mochten ook instappen. Nadat ‘Maxima’ het startschot had gegeven werd er een uur lang flink geracet, maar om de twee of drie rondes maakte de auto’s een pitstop en konden de kinderen weer een nieuwe auto uitkiezen. De snelste auto reed 260 km per uur!!! wat Anne Jan super vond. Elke chauffeur vroeg of hij gewoon wilde rijden of wat harder, antwoordt hij natuurlijk plankgas!! Ook vroegen de chauffeurs hoe hard hij al gereden had, nou dan wilden ze dat wel proberen te verbeteren natuurlijk. Anne Jan  Jimme en maureen hebben echt genoten.                Kun je nagaan dat ik hem vlak voor het einde ophaalde voor zijn helikopter vlucht (ja hij was special) had hij helemaal geen zin, het racen was super!! Maar goed die laatste twee rondjes kon hij toch wel missen en de helikopter vlucht was ook leuk om mee te maken. Ze hadden trouwens een plek over en daarom mocht ik José ook mee.                                                                          Daarna wachte ons nog een goed verzorgde lunch. Al met al kan onze dag niet meer stuk.
Dit alles nou ja 18 minuten daarvan wordt morgen avond uitgezonden op TV OOST om ik meen 17:39 en 19:39 en dan om de twee uur herhaling bij WILLY. Ook RTV 4 was aanwezig en zend het ook morgen avond uit hoe laat geen idee, vermoedelijk 4 in het land maar dat weten we niet zeker. Voor de kijkers Anne Jan draagt HET oranje voetbal shirt.en grijze pet. RTV-OOST is volgens mij ook via www.rtvoost.nl te bekijken.
Groetjes voor nu José en familie
PS nu moet oranje natuurlijk ook nog winnen vanavond!!
http://0.gravatar.com/avatar/cd7ecfc4101a0213bbbdea31da100722?s=36&d=http%3A%2F%2F0.gravatar.com%2Favatar%2Fad516503a11cd5ca435acc9bb6523536%3Fs%3D36&r=G
25 June 2006
By annejansmeijers on 15:56








Hierna volgde een heerlijke vakantie in Normandië Frankrijk aan de kust.
Anne Jan wilde daar weer naar toe, we waren daar vorig jaar ook anderhalve week geweest. Het leek hem super met hond Gijs daar op het strand en in het water.
Helaas was Gijs nog pub en wilde nog niet het water in. Maar op de vloedlijn was het heerlijk spelen met hem. We stonden ook nog geen 100 meter van het strand.
Jimme is deze vakantie ook bij ons gebleven. Dag 2 gebracht door zijn ouders.
Martine is dit jaar niet met ons mee geweest.
De jongens hebben zich hier uitstekend vermaakt meteen hele groep leeftijds genoten uit veel verschillende Europse landen. Veel tafel tennissen in de tafeltennishal en volleybal en voetbal toernooien op het strand, s
amen met Jimme nummer 1 & 2 van het darttooenooi, jeu de boulen etc, en af en toe kampvuur op het strand 's nachts
Samen zijn we ook nog een dag naar Jersey geweest. Kortom we hebben daar 3 heerlijke weken gehad.
Eind augustus is Anne Jan samen met Martine een midweek naar Rome geweest.
Anne Jan had tijdens zijn ziekbed een grote spaarpot, van dat geld kon hij mooi op reis.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten